Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΙΟΤΕΡ: Ανακοίνωση

Ανακοίνωση Εκλογής Ενιαίας Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων, Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας της και εκλογής Προέδρου αυτής

 

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.» (Εταιρεία) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας δυνάμει της από 4ης Αυγούστου 2021 απόφασής του, εξέλεξε τριμελή ενιαία  Επιτροπή Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων αποτελούμενη από  τους κ.κ.:


1.ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΓΟΝΙΔΑΚΗ του Κωνσταντίνου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ. 2.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΑΡΣΑΜΗ του Μιχαήλ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ.

3.ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ του Ιωάννη, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ.

 

Η  θητεία της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων θα είναι μέχρι την 11.01.2027, ότε λήγει και η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, που εξελέγη από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11.01.2021.

Επιπλέον, ενέκρινε τον Κανονισμό Λειτουργίας της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων.

Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα (04.08.2021) συνεδρίασε η εκλεγείσα Επιτροπή Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων, της οποίας πληρούν τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομικού πλαισίου ιδία δε του  ν. 3016/2002,  του ν. 4449/2017, του ν. 4706/2020 και του ν. 4548/2018, με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων και την εκλογή Προέδρου αυτής. Κατά τη συνεδρίαση, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της και σύμφωνα με τον Κανονισμό της, εκλέχτηκε ομόφωνα ο κ. Γονιδάκης Φραγκίσκος του Κωνσταντίνου ως Πρόεδρος της Επιτροπής, και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

1. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ.

2.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΣΑΜΗΣ του Μιχαήλ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ.

3.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ του Ιωάννη, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του Δ.Σ.

 

Η ανακοίνωση εκδίδεται στο πλαίσιο της έγκαιρης και πλήρους ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v