Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΛ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου

Η εταιρεία «ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε.» ανακοινώνει ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας κατά τη συνεδρίαση της 30ης Αυγούστου 2021 αποφάσισε ομόφωνα σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν. 4447/2017, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74 παρ.4 του Ν.4706/2020, η Επιτροπή Ελέγχου να είναι Ανεξάρτητη Μεικτή Επιτροπή αποτελούμενη από τρία (3) μέλη, εκ των οποίων δύο (2) ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ένα (1) τρίτο-μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του ν.4706/2020. Η θητεία των μελών της Επιτροπής Ελέγχου ισχύει, όπως προβλέπεται και στο άρθρο 5 του από 29-6-2021 εγκεκριμένου από το Δ.Σ. της εταιρείας Κανονισμού Λειτουργίας Επιτροπής Ελέγχου, μέχρι την λήξη της θητείας του εκάστοτε ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου και σε κάθε περίπτωση μέχρι την αντικατάσταση ή ανάκληση των μελών της από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

Για την πλήρωση των θέσεων της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 44 του ν.4449/2017 επανεξελέγησαν παμψηφεί οι:

1) Γεώργιος Κουτρουμάνης, ανεξάρτητο – μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, ορκωτός ελεγκτής λογιστής, απόφοιτος της σχολής Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 1985 εισήλθε στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και το 1995 απέκτησε τον βαθμό του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, είναι μέτοχος και μέλος του Δ.Σ στην ελεγκτική εταιρεία «OLYMPIA ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κατέχοντας σήμερα τη θέση του Αντιπροέδρου Δ.Σ με εκτελεστικές αρμοδιότητες. Από το 2103 έως το 2019 διετέλεσε Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος, ενώ από το 2019 είναι μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
2) Παναγιώτης Παυλόπουλος, ανεξάρτητο – μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, τραπεζικό στέλεχος, πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης & Οργάνωσης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα, κατέχει τρείς ελεγκτικές πιστοποιήσεις από τον διεθνή ελεγκτικό φορέα ISACA και διαθέτει δεκαετή εμπειρία στον ελεγκτικό τομέα σε δύο διεθνείς Τραπεζικούς Ομίλους.
3) Ιωάννης Κιζλαρίδης, ανεξάρτητος τρίτος – μη μέλος του Δ.Σ., μηχανικός κλωστοϋφαντουργός, μέλος του ειδικού τεχνικού εργαστηριακού προσωπικού (ΕΤΕΠ) Κατηγορία ΠΕ της Σχολής Μηχανικών, Τμήμα Βιομηχανικής Σχεδίασης και παραγωγής Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης, συνεργάτης της εταιρείας επί 25 και πλέον χρόνια, γνωρίζων άριστα την εσωτερική διάρθρωση και την παραγωγική και εμπορική λειτουργία αυτής.

Η θητεία της ως άνω Επιτροπής Ελέγχου ισχύει μέχρι τη λήξη της θητείας του ισχύοντος Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι την 11/7/2025.

Περαιτέρω κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της 1/9/2021, αυτή συγκροτήθηκε σε σώμα, ορίζοντας ως Πρόεδρο αυτής, τον κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη, μέλος της και Ανεξάρτητο, Μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Συνεπώς η Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας έχει ως εξής:
1. Γεώργιος Κουτρουμάνης, Πρόεδρος
2. Παναγιώτης Παυλόπουλος, Μέλος
3. Ιωάννης Κιζλαρίδης, Μέλος
Επισημαίνεται ότι όλα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια του άρθρου 44 του Ν.4449/2017, ως ισχύει και του άρθρου 10 του Ν.4706/2020.
Άπαντα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου διαθέτουν επαρκή γνώση στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία, ενώ ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Κουτρουμάνης και το μέλος κ. Παναγιώτης Παυλόπουλος διαθέτουν άριστη γνώση στην ελεγκτική και λογιστική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v