Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε.: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022 ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...

 Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2022

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022 ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, η παρουσίαση των εξαμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ σε εκπροσώπους της χρηματιστηριακής αγοράς. Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Χάρης Σαχίνης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Αναστάσιος Τόσιος και ο Διευθυντής Οικονομικής Ανάλυσης και Επενδυτικών Σχέσεων Ηλίας Δεδούσης.

 

Στην τηλεδιάσκεψη παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του εξαμήνου τα οποία αντικατοπτρίζουν την σταθερότητα που επιδεικνύει η ΕΥΔΑΠ παρά την κρίση, τα σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του πρώτου εξαμήνου 2022 καθώς και οι επιπτώσεις της γεωπολιτικής και ενεργειακής κρίσης. Στη συζήτηση που ακολούθησε, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις άμεσες δράσεις διαχείρισης ενεργειακού κόστους, στα έργα της Ανατολικής Αττικής, στα έργα μετασχηματισμού και συγκεκριμένα στον Εκσυγχρονισμό των  λειτουργιών, την επιχειρησιακή αναβάθμιση και την αξιοποίηση πόρων.

 

Επίσης, συζητήθηκαν οι τρόποι ανάδειξης της ESG στρατηγικής της Εταιρίας, στο πλαίσιο της οποίας υπάγεται το νέο βιοκλιματικό κτίριο που θα στεγάσει τις διοικητικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ.

 

Οι στόχοι της Εταιρείας μέχρι το τέλος της χρήσης, επικεντρώνονται στην περαιτέρω επιτάχυνση του επενδυτικού προγράμματος και στην προετοιμασία για την μετάβαση σε πράσινη ενέργεια,  γεγονός που θα ελαττώσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης.

 

Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον διαδικτυακό ιστότοπο της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr) στην ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v