Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

IDEAL HOLDINGS A.E.: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εκποίησης κλασματικών υπολοίπων...

Η εταιρεία IDEAL HOLDINGS A.E. (εφεξής η «Εταιρεία») σε συνέχεια της από 10.10.2022 ανακοίνωσής της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ολοκληρώθηκε η εκποίηση των 3.931 κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών της Εταιρείας, που προέκυψαν ως κλασματικά υπόλοιπα από συνένωση μετοχών (reverse split) κατόπιν αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων της Εταιρείας.

Δικαιούχοι του προϊόντος εκποίησης είναι οι μέτοχοι, κοινών και προνομιούχων μετοχών, κάτοχοι κλασματικών υπολοίπων, οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την 21.02.2008 (record date).

Το τελικό προϊόν της εκποίησης ανέρχεται σε ευρώ 13.211,04 που αντιστοιχεί σε ευρώ 3,3607 για κάθε ακέραιη μετοχή. Η Εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα της ΕΛΚΑΤ και τα έξοδα του μέλους που διενήργησε την εκποίηση καθώς και τον αναλογούντα φόρο πώλησης 0,002%.

H απόδοση του προϊόντος εκποίησης στους δικαιούχους μετόχους, κατά το ποσό που τους αναλογεί, θα πραγματοποιηθεί από τις 16.11.2022 από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς μέσω των Συμμετεχόντων οι οποίοι τηρούν τους σχετικούς λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιωμάτων στο Σ.Α.Τ. ως εξής:

  1. Μέσω των Συμμετεχόντων οι οποίοι τηρούν τους Λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ.(Τράπεζες και Χρηματιστηριακές εταιρείες) σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της.
  2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό Θανόντος στο Σ.Α.Τ., υπό τον χειρισμό της ΕΛΚΑΤ, η διαδικασία πληρωμής θα διενεργείται από το δίκτυο των καταστημάτων της πληρώτριας Τράπεζας μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων. Επιπλέον, σε περίπτωση που ο δικαιούχος τηρούσε τους τίτλους του σε υπό εκκαθάριση Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα αποζημιωθεί μέσω του δικτύου των καταστημάτων της πληρώτριας Τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων (τηλ. 210-5193900). 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v