Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PERFORMANCE TECHNOLOGIES A.E.: Δελτίο Τύπου 04.03.2024: Τρία βραβεία στα Digital Finance Awards 2024 για την Performance, για λύσεις Data Governance, Analytics & AI...

Η Performance Technologies μαζί με τους πελάτες της Eurobank, Εθνική Τράπεζα και τη SAS, απέσπασε τρείς σημαντικές διακρίσεις στα Digital Finance Awards 2024 για λύσεις Data Governance, Analytics & AI, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα Digital Finance Awards ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις καινοτόμες προσεγγίσεις και τα πρωτοποριακά έργα αναβάθμισης και ψηφιακής μετάβασης προς το Digital Banking και Digital Insurance από Τράπεζες, Ασφαλιστικές, High-Tech Providers, Fintechs και Insuretechs.

Συγκεκριμένα, η Performance απέσπασε το Platinum Award στον πυλώνα «Digital Banking», καθώς και Gold Award στην κατηγορία «Best Compliance / RegTech Digital Initiative» για τη λύση “Data Governance & Data Quality Platform” με τη SAS και την Eurobank. Επιπλέον απέσπασε Gold Award με την SAS και την Εθνική Τράπεζα, για τη λύση “Commercial Neighborhood Go4more Best Offer”στην κατηγορία «Best AI-Driven Initiative».

 

Σχετικά με την Performance

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία προηγμένων λύσεων πληροφορικής, κατευθύνουμε έμπειρα τους πελάτες μας στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, την αξιοποίηση τεχνολογιών cloud, analytics και τεχνητής νοημοσύνης. Είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης κάθε οργανισμού που η επιτυχία του εξαρτάται από την ποιότητα των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες του. Τα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρουμε μεταμορφώνουν παραδοσιακές επιχειρήσεις σε ψηφιακούς ηγέτες. Βοηθάμε τις επιχειρήσεις κάθε κλάδου να γίνουν ανταγωνιστικότερες μέσω χρήσης προηγμένης τεχνολογίας, να βελτιώσουν τις εταιρικές τους διαδικασίες και να καρπωθούν το μέγιστο όφελος από τις επενδύσεις τους στην πληροφορική.  Προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες για Private, Public and Hybrid Cloud, Analytics, Digital Workflow & Automation. και CyberSecurity. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.performance.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v