Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Προαναγγελία ΓΣ

Σύμφωνα µε το Νόμο και το Καταστατικό της Ανώνυμης Εταιρείας «ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Κ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» (η "Εταιρεία"), καλούνται οι κάτοχοι κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας (στο εξής οι "Μέτοχοι") στην 92η Τακτική Γενική Συνέλευση την 29η Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 στην έδρα της Εταιρείας, Λεωφόρος Δημοκρατίας 3 - Κερατσίνι, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του Ομίλου για την εταιρική χρήση 2016 μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτού.
Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτού από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2016.
Έγκριση αμοιβών Μελών Διοικητικού Συμβουλίου / Προέγκριση νέων αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή - Λογιστή για την χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
Εκλογή μελών της Επιτροπής Ελέγχου κατά το άρθρο 44 του Ν.4449/2017.
Παροχή ειδικής έγκρισης του άρθρου 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
Χορήγηση αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23 του Κ.Ν. 2190/1920 σε Mέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε Διευθυντές της Εταιρείας για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιρειών εντός ή/και εκτός του Ομίλου που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς με τους σκοπούς της Εταιρείας.
Διάφορες ανακοινώσεις και αποφάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v