Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Επιλογή αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, αποφάσισε τον ορισμό του κ. Γεώργιου Καρακούση, στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ Α.Ε., με αρμοδιότητα την εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας καθώς και τις δραστηριότητες marketing, τιμολογιακής πολιτικής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της εμπορικής δραστηριότητας, όπως π.χ. φυσικό αέριο, ενεργειακά προϊόντα και υπηρεσίες.

Ο κ. Γεώργιος Καρακούσης είναι στέλεχος με σημαντική εμπειρία στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει με επιτυχία την εμπορική στρατηγική για μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο και έχει ηγηθεί σημαντικών έργων εμπορικού μετασχηματισμού.

Κατέχει δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και έχει μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στο Imperial College του Λονδίνου και MBA από το ALBA Graduate Business School.

 


Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2019

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v