Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS: Αλλαγή σύνθεσης ΔΣ

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (καλουμένη εφεξής για λόγους συντομίας ως «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις παραγράφους 4.1.3.1 και 4.1.3.6 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα, σε συνδυασμό με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι το νέο επταμελές (7μελές) Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, το οποίο εξελέγη από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30ης Ιουνίου 2021, συγκροτήθηκε αυθημερόν σε σώμα ως ακολούθως:

1) Νικόλαος Βογιατζόγλου του Δαμιανού, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).
2) Δημήτριος Σκαλαίος του Ηλία, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).
3) 'Αννα Βογιατζόγλου του Νικολάου, Α' Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).
4) Νίνα Βογιατζόγλου του Νικολάου, Β΄ Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).
5) Ανδρέας Τσέπερης του Γεωργίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (εκτελεστικό μέλος).
6) Ιωάννης Βεργίνης του Κωνσταντίνου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).
7) Μιχαήλ Κατσίνας του Αναστασίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

Σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του Καταστατικού της Εταιρείας, η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής, ήτοι μέχρι την 30η Ιουνίου 2026, παρατεινόμενη μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη σχετικής αποφάσεως, σε καμία περίπτωση όμως δεν δύναται να υπερβεί τα έξι (6) έτη.
Σημειώνεται ότι αναφορικά με τα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πληρούνται οι τασσόμενες εκ των άρθρων 3 και 5 του ν. 4706/2020 προϋποθέσεις περί επαρκούς εκπροσωπήσεως ανά φύλο και του συνολικού αριθμού των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Τέλος, τα ως άνω εκλεγέντα πρόσωπα διαθέτουν τα κριτήρια καταλληλότητας που προβλέπονται από το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο και τον εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της Εταιρείας, ενώ τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά Μέλη πληρούν τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας που ορίζονται από το νομοθετικό πλαίσιο και ειδικότερα από τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν. 3016/2002, ο οποίος διατηρείται σε ισχύ μέχρι την 17.07.2021, καθώς και του άρθρου 9 του ν. 4706/2020.

Μεταμόρφωση, 1 Ιουλίου 2021
Για την «ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS AΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v