Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δάιος Πλαστικά: Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο

H Eταιρία Δάιος Πλαστικά αβεε, γνωστοποιεί, ότι το πενταμελές (5μελές) Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εξελέγη σήμερα Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:



1) Αστέριος Δάϊος του Δημητρίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος



2) Δημήτριος Δάϊος του Αστερίου , Εκτελεστικό Μέλος .



3) Γεώργιος Φλωρίδης του Διαμαντή , Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.



4) Κωνσταντίνος Γραφιαδέλλης του Βασιλείου, Αντιπρόεδρος , Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.



5) Ευαγγελία Γεωργαλή του Στέργιου, Μη Εκτελεστικό Μέλος.



Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι για πέντε (5) έτη, δηλαδή μέχρι την 01/07/2026, παρατείνεται δε μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση όποτε αυτή πραγματοποιηθεί μέσα στο έτος 2026.

Επίσης, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας σήμερα 1η Ιουλίου 2021 ενέκρινε τον επαναπροσδιορισμό και την εκλογή νέας Επιτροπής Ελέγχου με θητεία ίσης διάρκειας με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, δηλαδή 5 ετών. Η Επιτροπή Ελέγχου είναι ανεξάρτητη μεικτή επιτροπή και η οποία αποτελείται τρία (3) μέλη ήτοι δύο (2) Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ένα τρίτο πρόσωπο, μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ως κάτωθι:1) Κωνσταντίνος Γραφιαδέλλης του Βασιλείου, ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου 2 ) Γεώργιος Φλωρίδης του Διαμαντή ,ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.3) Χρήστος Πετρίδης του Νικολάου, ως τρίτος, μη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.



Κατόπιν των ανωτέρω η Επιτροπή Ελέγχου της εταιρίας συγκροτείται σε σώμα ως ακολούθως:



1) Γεώργιος Φλωρίδης του Διαμαντή, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

2) Κωνσταντίνος Γραφιαδέλλης του Βασιλείου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

3) Χρήστος Πετρίδης του Νικολάου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου



Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, κος Γεώργιος Φλωρίδης του Διαμαντή είναι ανεξάρτητο πρόσωπο από την Εταιρεία σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρ. 9 του ν. 4706/2020.



Τα ανωτέρω μέλη της Επιτροπής Ελέγχου στην πλειονότητα τους διαθέτουν αποδεδειγμένα επαρκή γνώση και εμπειρία στην ελεγκτική ή λογιστική, ενώ στο σύνολο τους διαθέτουν επαρκή γνώση στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρεία.

Η θητεία της νέας Επιτροπής Ελέγχου είναι για πέντε (5) έτη, δηλαδή μέχρι την 01/07/2026, παρατείνεται δε μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση όποτε αυτή πραγματοποιηθεί μέσα στο έτος 2026.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v