Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ: Συγχώνευση εταιρειών

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ενημερώνει με την παρούσα ότι οι εταιρείες με την επωνυμία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (η «Απορροφώσα»), ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (η «Απορροφώμενη A») και «ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΓΚΕΪΜΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΜΕΝΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ» (η «Απορροφώμενη Β» και από κοινού με την Απορροφώμενη Α, οι «Απορροφώμενες») την 16η Οκτωβρίου 2019 υπέγραψαν Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης δια απορρόφησης των Απορροφώμενων από την Απορροφώσα, το οποίο (Σχέδιο) ακολούθως υποβλήθηκε από εκάστη συμβαλλόμενη εταιρεία (οι «Συγχωνευόμενες Εταιρείες») στις, κατ' άρθρο 8 παρ. 1 του ν. 4601/2019, διατυπώσεις δημοσιότητας.

Στo πλαίσιo της ως άνω σκοπούμενης συγχώνευσης και σύμφωνα με το αρ. 11 του ν. 4601/2019, το σύνολο των σχετικών εγγράφων τα οποία προβλέπονται, έχουν αναρτηθεί από τις 04.11.2019 στην ιστοσελίδα της Απορροφώσας, ενώ είναι διαθέσιμα και στην έδρα των Απορροφώμενων εταιρειών. Τα εν λόγω έγγραφα αφορούν (α) στο από 16.10.2019 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, (β) στους από 30.06.2019 Ισολογισμούς Αποτίμησης των Απορροφώμενων και των Εκθέσεων των Ορκωτών Ελεγκτών επ' αυτών, (γ) στις οικονομικές καταστάσεις των Απορροφώμενων και της Απορροφώσας για τις τελευταίες τρεις χρήσεις καθώς και τις σχετικές εκθέσεις διαχείρισης των Διοικητικών τους Συμβουλίων.

Τέλος δεδομένου ότι η Απορροφώσα είναι η μοναδική μέτοχος των Απορροφώμενων και κατέχει το σύνολο (100%) των μετοχών τους, δεν υφίσταται σχέσης ανταλλαγής εταιρικών συμμετοχών μεταξύ των Συγχωνευόμενων Εταιρειών, και επομένως το μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώσας δεν θα αυξηθεί λόγω της Συγχώνευσης αλλά θα παραμείνει αμετάβλητο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v