ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Γνωστοποίηση ανώτατων διευθυντικών στελεχών

Η Διοίκηση του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει ότι η κα Αφροδίτη Αβραμέα αναλαμβάνει Επικεφαλής Στρατηγικής του Ομίλου από τις 12 Ιουλίου 2021.

Η κα Α. Αβραμέα διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο, έχοντας διατελέσει μέχρι πρόσφατα Ανώτερος Διευθυντής του Τομέα Αναδιάρθρωσης Μεγάλων Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας της Intrum Hellas. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, διετέλεσε Διευθύντρια Στρατηγικής, Task Force-Merchant Banking και Αναδιαρθρώσεων Δανείων Μεγάλων Επιχειρήσεων, στην Τράπεζα Πειραιώς, Επικεφαλής Τραπεζικών Σχέσεων στην Marfin Investment Group, Επικεφαλής Χρηματοδοτήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων στην Marfin Egnatia Τράπεζα, και στο Τμήμα Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων της Λαϊκής Τράπεζας. Η κα Αβραμέα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το Harvard University, MBA από το City University of New York, Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και του τίτλου CFA Charterholder.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ε. Μπουλούτας, αναφερόμενος στη νέα Επικεφαλής Στρατηγικής του Ομίλου, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω την κα Α. Αβραμέα στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, σε μία θέση που αναδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα αναδιοργάνωσής του και να θέσει τις βάσεις για μια βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία και οι γνώσεις της θα συντελέσουν στην ομαδική επίτευξη των στόχων αυτών».

Κηφισιά, 13 Ιουλίου 2021

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v