Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Η Intracom Defense επεκτείνει τη συνεργασία της με την Diehl Defence στην οικογένεια του πυραυλικού συστήματος IRIS-T...

Κορωπί, 17 Ιανουαρίου 2023: Η INTRACOM DEFENSE (IDE) ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Diehl Defence, με την λήψη νέας παραγγελίας ύψους 14,2 εκ. ευρώ, για την παραγωγή κρίσιμων ηλεκτρονικών υποσυστημάτων της οικογένειας του πυραυλικού συστήματος IRIS-T.

Αυτή η νέα επιτυχία της IDE είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρίας για την επίτευξη υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας, στην σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων.

#                      #                      #

 

Σχετικά με την IDE

Η INTRACOM DEFENSE (IDE), είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Η IDE χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη προηγμένων προϊόντων στους τομείς των ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, τακτικών συστημάτων επικοινωνιών και πληροφοριών, ολοκληρωμένων λύσεων επιτήρησης, υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και μη επανδρωμένων συστημάτων.

Η IDE συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας. Η εξωστρέφεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία τεκμηριώνονται με όλα τα έγκυρα διεθνή πιστοποιητικά και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.intracomdefense.com

Υπεύθυνος για θέματα Επικοινωνίας

κα Βίκυ Ρουχωτά

Τηλέφωνο: 210-6678698

Email: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v