Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Περιορισμένοι οι όγκοι συναλλαγών, καθώς πολλές αγορές της περιοχής, περιλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης, του Χονγκ Κονγκ, της Νέας Ζηλανδίας, της Ινδίας και της Ινδονησίας, παρέμειναν κλειστές λόγω της αργίας της Μεγάλης Παρασκευής των Καθολικών.

Σε θετικό πεδίο τα λίγα ασιατικά χρηματιστήρια που πραγματοποίησαν σήμερα συναλλαγές, με τους δείκτες να κινούνται υψηλότερα κατά την τελευταία συνεδρίαση του τριμήνου, ακολουθώντας το χθεσινό ράλι της Wall Street.

Οι όγκοι συναλλαγών πάντως ήταν περιορισμένοι, καθώς πολλές αγορές της περιοχής, περιλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης, του Χονγκ Κονγκ, της Νέας Ζηλανδίας, της Ινδίας και της Ινδονησίας, παρέμειναν κλειστές λόγω της αργίας της Μεγάλης Παρασκευής των Καθολικών.

Νωρίτερα, η Ιαπωνία ανακοίνωσε στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή της, που τον Φεβρουάριο αυξήθηκε κατά 4,1%, ενώ τα εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία έδειξαν αύξηση της ανεργίας στο 2,5% τον Ιανουάριο.

Ο δείκτης Nikkei σημείωνε κέρδη 0,95% στις 21.360 μονάδες, ο Kospi 0,66% στις 2.452 μονάδες, ο Shanghai Composite 0,44% στις 3.174 μονάδες και 0,39% ο δείκτης CSI στις 3.909 μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v