Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Στη σημερινή συνεδρίαση της Fed στραμμένη η προσοχή των επενδυτών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων.

Μικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Τα καλύτερα του αναμενόμενου αποτελέσματα της Microsoft και της Google άμβλυναν κάπως τη νευρικότητα στις ασιατικές αγορές, ενώ η προσοχή των επενδυτών στρέφεται στη σημερινή συνεδρίαση της Fed, που εκτιμάται πως θα ανακοινώσει αύξηση των επιτοκίων κατά 75 μ.β., χωρίς να αποκλείεται κάποια «έκπληξη».

Στο επίκεντρο παραμένει επίσης το ζήτημα της ροής ρωσικού αερίου προς την ΕΕ και οι κινήσεις της Ευρώπης για αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 0,75% ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινείται 0,36% υψηλότερα στις 27.753 μονάδες.

Οριακά χαμηλότερα στις 3.274 μονάδες ο Shanghai Composite, κατά 0,46% υποχωρεί ο CSI στις 4.226 μονάδες, κατά 0,4% ο Kospi στις 2.403 μονάδες, πτώση 1,51% καταγράφει ο Hang Seng στις 20.590 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης ASX ενισχύεται κατά 0,2% στις 7.039 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v