Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδικά οι ασιατικές μετοχές, προς τα 95 δολάρια το Brent

ΗΠΑ και Ιράν φέρονται να βρίσκονται σε συζητήσεις για έναν δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων, ενώ ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει πως το τέλος του πολέμου είναι πολύ κοντά.

Ανοδικά οι ασιατικές μετοχές, προς τα 95 δολάρια το Brent

Οι ελπίδες για μια συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν για τερματισμό του πολέμου αναπτερώνουν το ηθικό των επενδυτών στα ασιατικά χρηματιστήρια, ενώ οι τιμές του πετρελαίου κινήθηκαν χαμηλότερα μετά τη δήλωση αξιωματούχου του Λευκού Οίκου πως γίνονται συζητήσεις για έναν δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα δήλωσε πως ο πόλεμος με το Ιράν βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλος του.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας σημειώνει κέρδη 1,68%, ο Kospi 2,9% στις 6.142 μονάδες, ο Nifty 1,35% στις 24.163 μονάδες, ο Nikkei 1% στις 58.461 μονάδες, ο Hang Seng 0,75% στις 26.065 μονάδες, ο Shanghai Composite 0,37% στις 4.041 μονάδες και ο ASX λιγότερο από 0,1% στις 8.977 μονάδες.

Στα 95,14 δολάρια διαμορφώνεται η τιμή του Brent (+0,36%) και του αμερικανικού αργού στα 91,05 δολάρια το βαρέλι (παράδοση Μαΐου, με υποχώρηση 0,23%, ενώ για την παράδοση Ιουνίου η τιμή διαμορφώνεται στα 88,25 δολάρια το βαρέλι, +0,07%)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο