Χαμηλότερα οι ευρωαγορές με το βλέμμα σε Συρία-Eurogroup

Η επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία προβληματίζει τους επενδυτές, ενώ η προσοχή είναι στραμμένη και στις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, μετά το σημερινό Eurogroup. Χαμηλότερα τα futures της Wall

Σε αρνητικό έδαφος τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με την προσοχή στραμμένη στις εξελίξεις στη Συρία, μετά την πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ κατά αεροπορικής βάσης στη χώρα τα ξημερώματα, η οποία προκαλεί ανησυχίες για κλιμάκωση των συγκρούσεων στην περιοχή, παρά το ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Συρία κάνουν λόγο για «μεμονωμένη» επίθεση.

Η εξέλιξη αυτή στέλνει τους επενδυτές σε αναζήτηση ασφαλών καταφυγίων, την ώρα που  στο Eurogroup φάνηκε να υπάρχει συμφωνία για το θέμα της αξιολόγησης του Ελληνικού προγράμματος διάσωσης. 

Ο δείκτης Stoxx 600 κινείται χαμηλότερα κατά 0,36% στις 379 μονάδες, κατά 0,24% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 5.108 μονάδες και κατά 0,53% ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης στις 12.164 μονάδε, ενώ οριακά στο "πράσινο" κινείται ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 7.307 μονάδες.

Άνοιγμα της Wall Street σε χαμηλότερο επίπεδο δείχνουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, που υποχωρούν περίπου 0,15%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v