Μικρές μεταβολές για τα πιο μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Η Φρανκφούρτη κινείται οριακά, το Λονδίνο ενισχύεται 0,3%, το Παρίσι χάνει 0,2%, η Μαδρίτη σταθερή, το Μιλάνο χαμηλότερα κατά 0,3%.
Οι επενδυτές αναμένουν μια σειρά από εκθέσεις οικονομικών στοιχείων, όπως τα στοιχεία PMI υπηρεσιών από όλη την ήπειρο, καθώς και την έκθεση για την απασχόληση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία θα δημοσιευθεί μια ημέρα νωρίτερα λόγω της αργίας της 4ης Ιουλίου.
Απώλειες 0,7% ή κατά 53 σεντς στις αγορές πετρελαίου. Το αμερικανικό αργό στα 66,91 δολάρια και το μπρεντ στα 68,58. Στα ύψη ο χαλκός, η τιμή του «φλερτάρει» με τις 10.000 δολάρια. Οι traders σπεύδουν να προμηθευτούν το πολύτιμο μέταλλο πριν από πιθανούς δασμούς που απειλούν την αγορά των ΗΠΑ.
Ηπιες κινήσεις στην αγορά συναλλάγματος, με το ευρώ να διατηρείται στο 1,179 δολάριο και τη στερλίνα στο $1,366.