Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικρή άνοδος για ευρώ και στερλίνα

Θετικά γυρίζει η βρετανική λίρα και κινείται ανοδικά κατά 0,4%, στο 1,232 δολάριο, ενώ έναντι του ευρώ ενισχύεται 0,3%, στο 1,14 ευρώ. Το ενιαίο νόμισμα ενισχύεται ελαφρώς και αλλάζει χέρια στο $1,080.

Πιέσεις δεχόταν στο πρωινό trading της Δευτέρας η στερλίνα έναντι του δολαρίου και του ευρώ, αφότου ο Μπόρις Τζόνσον μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά τα επίμονα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Το γεν σημειώνει ήπιες κινήσεις σε σχέση με το δολάριο, καθώς τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός Σίνζο Αμπε ίσως κηρύξει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ακόμη και αύριο Τρίτη, για να περιορίσει την επιτάχυνση των μολύνσεων από τον ιό.

Πιο αδύναμο το δολάριο έναντι του ευρώ, μετά τις απώλειες των θέσεων εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή.

Το ευρώ ενισχύεται ελαφρώς (+0,07%) και αλλάζει χέρια στο $1,080, ενώ το δολάριο κερδίζει 0,3% έναντι του γεν, στα 109,96 γεν ανά δολάριο. Ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, κερδίζει 0,1%, στα 100,67.

Θετικά γυρίζει η στερλίνα και κινείται ανοδικά κατά 0,4%, στο 1,232 δολάριο, ενώ έναντι του ευρώ ενισχύεται 0,3%, στο 1,14 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v