Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kρατάει τα κέρδη του το δολάριο

To ευρώ υποχωρεί οριακά στο 1,122 δολάριο, όπως και η στερλίνα, στο $1,239. Αμετάβλητος ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, στα 97,3.

Kρατάει τα κέρδη του το δολάριο

Kρατάει τα κέρδη του το δολάριο την Τετάρτη, εν αναμονή των στοιχείων για την αμερικανική μεταποίησηΤο δολάριο θα πάρει στήριξη εάν τα αμερικανικά στοιχεία είναι θετικά, με τα yields ωστόσο να μην ενισχύονται αρκετά, λόγω των εικασιών για τον έλεγχο της καμπύλης αποδόσεων, σημειώνει ο Shusuke Yamada, επικεφαλής συναλλάγματος στη Merrill Lynch Japan Securities.

Την ίδια ώρα, ανοδικά κινήθηκε η μεταποίηση στην ευρωζώνη τον Ιούνιο, δίνοντας ώθηση στο κλίμα και οδηγώντας ελαφρώς υψηλότερα τα ευρωπαϊκά yields.

Σύμφωνα με την έρευνα της ιδιωτικής εταιρείας IHS Markit, ο δείκτης υπεύθυνων προμηθειών (ΡΜΙ) ενισχύθηκε στις 47,4 μονάδες, έναντι πρώτης εκτίμησης για 46,9. Τον Μάιο ο δείκτης ήταν στις 39,4 μονάδες. Υπενθυμίζεται ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα χαμηλότερα από το όριο των 50 μονάδων δείχνει συρρίκνωση και υψηλότερα από αυτό, ανάπτυξη.

To ευρώ υποχωρεί οριακά στο 1,122 δολάριο, όπως και η στερλίνα, στο $1,239. Αμετάβλητος ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, στα 97,33.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v