Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα αμερικανικά yields ρίχνουν το δολάριο, στις $60.919 το bitcoin

Μικρές μεταβολές για τον δείκτη δολαρίου έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, στα 92,287 μετά την πτώση κατά 0,9% της περασμένης εβδομάδας. Εναντι του ευρώ, το δολάριο βρίσκεται κοντά στο πιο χαμηλό από τις 23 Μαρτίου, στο 1,190 δολάριο ανά ευρώ.

Τα αμερικανικά yields ρίχνουν το δολάριο, στις $60.919 το bitcoin

Χαμηλό δυόμιση εβδομάδων έναντι των πιο σημαντικών αντιπάλων του αγγίζει το δολάριο, καθώς η πτώση των αμερικανικών yields συγκρατούν το νόμισμα.

Σε χαμηλό δύο μηνών βούτηξε η στερλίνα, συνεχίζοντας τις απώλειες από υψηλό σχεδόν τριών ετών που έφτασε τον Φεβρουάριο, με τους αναλυτές να αξιολογούν τις ανησυχίες για το εμβόλιο της AstraZeneca, και το Ηνωμένο Βασίλειο να «τρέχει» τους εμβολιασμούς.

Πάνω από τις $60.000 έφτασε το bitcoin, κοντά στο υψηλό ρεκόρ του, στις 60.919 δολάρια.

Και το δολάριο και τα αμερικανικά yields κάνουν μία παύση μετά την άνοδο σε υψηλά πολλών μηνών στα τέλη του περασμένου μήνα, με ώθηση τότε από την επιτάχυνση της ανάπτυξης των ΗΠΑ που αναμένεται να οδηγήσει υψηλότερα από ό,τι ανέμενε η Fed τον πληθωρισμό.

Μικρές μεταβολές για τον δείκτη δολαρίου έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, στα 92,287 μετά την πτώση κατά 0,9% της περασμένης εβδομάδας. Εναντι του ευρώ, το δολάριο βρίσκεται κοντά στο πιο χαμηλό από τις 23 Μαρτίου, στο 1,190 δολάριο ανά ευρώ. Εναντι του γεν κοντά σε χαμηλό δύο εβδομάδων, στα 109,66 γεν ανά δολάριο. Aνοδος 0,1% για τη στερλίνα, στο $1,372.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v