Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στήριξη βρίσκει το δολάριο, κοντά σε χαμηλό έξι ετών το γεν

Η στερλίνα υποχωρεί 0,1%, στο 1,318 δολάριο. Ανοδο 0,1% καταγράφει ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, στα 98,79.

Στήριξη βρίσκει το δολάριο, κοντά σε χαμηλό έξι ετών το γεν

Κάποια στήριξη βρίσκει το δολάριο την Πέμπτη, καθώς τα νομίσματα βασικών εμπορευμάτων πήραν μια ανάσα από το απότομο ράλι που προκλήθηκε από την άνοδο των τιμών των εξαγωγών, ενώ η ανάκαμψη στην αγορά ομολόγων των ΗΠΑ πρόσφερε ελάχιστη βοήθεια στο γεν.

Το δολάριο Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας βρίσκονται λίγο κάτω από τα υψηλά πολλών μηνών ενώ το ευρώ διατηρείται στα 1,0989 δολάρια μετά από μια μέτρια πτώση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το γεν έφτασε σε χαμηλό έξι ετών, στα 121,41 ανά δολάριο την Τετάρτη και καθηλώθηκε κοντά σε αυτό το επίπεδο, στα 121,25 στις πρωινές συναλλαγές και στα 121,65 στις μεσημεριανές, καθώς οι επενδυτές αναμένουν ότι η Τράπεζα της Ιαπωνίας θα μείνει πολύ πίσω από τη σύσφιξη της πολιτικής άλλων μεγάλων κεντρικών τραπεζών που καταπολεμούν τον πληθωρισμό.

Η στερλίνα υποχωρεί 0,1%, στο 1,318 δολάριο. Ανοδο 0,1% καταγράφει ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων, στα 98,79.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v