Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτώση 5% για το φυσικό αέριο, υποχωρεί και το αργό

Το αμερικανικό αργό χάνει 0,2%, στα 101,78 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ υποχωρεί 0,3%, στα $104,94. Πτώση 5% καταγράφει το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο, στα 101 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Πτώση 5% για το φυσικό αέριο, υποχωρεί και το αργό

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη καθώς οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί σχετικά με τη μείωση της ζήτησης καυσίμων στην Κίνα, τον μεγαλύτερο εισαγωγέα πετρελαίου στον κόσμο, λόγω των περιορισμών για την COVID-19.

Το αμερικανικό αργό χάνει 0,2%, στα 101,78 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ υποχωρεί 0,3%, στα $104,94. Πτώση 5% καταγράφει το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο, στα 101 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Και τα δύο συμβόλαια έκλεισαν υψηλότερα την Τετάρτη, καθώς επικράτησαν οι ανησυχίες για την προσφορά. Η υπηρεσία ενημέρωσης για θέματα ενέργειας των ΗΠΑ ανέφερε ότι τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν μόλις κατά 692.000 βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, λιγότερο από τις προσδοκίες, ενώ τα αποθέματα ντίζελ και καυσίμων αεροσκαφών έπεσαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2008.

Η πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο, έκλεισε ορισμένους δημόσιους χώρους και ενίσχυσε τους ελέγχους σε άλλους την Πέμπτη, καθώς οι περισσότεροι από τα 22 εκατομμύρια κατοίκους της πόλης ξεκίνησαν μαζικά τεστ COVID-19 με στόχο να αποτρέψουν ένα lockdown όπως αυτό στη Σαγκάη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v