Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μια ανάσα από τα 108 δολάρια το Brent

Το κλείσιμο του κρίσιμης σημασίας αγωγού από την Σαουδική Αραβία και οι συνεχιζόμενες επιθέσεις από Χούθι και Ιράν επιδεινώνουν την κατάσταση στην παγκόσμια ενεργειακή αγορά.

Μια ανάσα από τα 108 δολάρια το Brent
Νέα άνοδο καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου, μετά τις νέες επιθέσεις από τους Χούθι κατά της Σαουδικής Αραβίας και τις ιρανικές επιθέσεις κατά πλοίων στον Περσικό Κόλπο, που εντείνουν τις ανησυχίες για τις παγκόσμιες προμήθειες ενέργειας.

Χθες η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να κλείσει έναν κρίσιμης σημασίας αγωγό που παρακάμπτει τα Στενά του Ορμούζ, ενώ ο Τραμπ συνεχίζει να ρίχνει λάδι στη φωτιά, δηλώνοντας αυτή τη φορά πως οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να παραμείνουν στο Ιράν και να «κρατήσουν το πετρέλαιο».

Η τιμή του Brent σημειώνει αυτήν την ώρα άνοδο 3,15% στα 107,9 δολάρια το βαρέλι και του WTI 3,15% στα 103,19 δολάρια το βαρέλι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο