Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kύπρος: Πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα από την Ελληνική

Οι κινητές τραπεζικές μονάδες δημιουργήθηκαν μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας της τράπεζας προς τις κοινότητες της Κύπρου, κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση, ιδιαίτερα των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, σε τραπεζικές υπηρεσίες.

Kύπρος: Πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα από την Ελληνική

Την πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα, που θα ενισχύσει το δίκτυο καταστημάτων της, παρουσίασε σήμερα η Ελληνική Τράπεζα, στο Οινοποιείο Άης Αμπέλης στο Καλό Χωριό Κλήρου.

Οι κινητές τραπεζικές μονάδες δημιουργήθηκαν μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της τράπεζας προς τις κοινότητες της Κύπρου, κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση, ιδιαίτερα των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, σε τραπεζικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης της τράπεζας στη νέα εποχή, οι μονάδες θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης των πελατών τόσο της Ελληνικής Τράπεζας όσο και της πρώην ΣΚΤ. Οι υπηρεσίες που θα παρέχουν είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται από ένα κανονικό κατάστημα της τράπεζας.

Τα οχήματα των κινητών τραπεζικών μονάδων είναι εξοπλισμένα μεταξύ άλλων με ΑΤΜ, ταμειακούς πάγκους, χώρους καθισμάτων, ενσωματωμένα κλιματιστικά, και με ανελκυστήρες για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες.

Στον χαιρετισμό του ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής Ιωάννης Μάτσης δήλωσε τα εξής: «Κεντρικός άξονας της στρατηγικής μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στην Ελληνική Τράπεζα τηρούμε τις υποσχέσεις μας προς τους πελάτες μας και την κοινωνία ευρύτερα. Λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των εργασιών του καλού συνεργατισμού η κινητή τραπεζική μονάδα είναι έτοιμη να ενισχύει το δίκτυο των καταστημάτων μας, στηρίζοντας έτσι τις τοπικές κοινότητες και την ύπαιθρο».

Η πρώτη κινητή τραπεζική μονάδα που θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας ξεκινά τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και θα καλύπτει 12 κοινότητες.

Η Τράπεζα, μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων απαραίτητων διεργασιών, αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση του δρομολογίου και της δεύτερης κινητής μονάδας στις αρχές Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ:Stockwatch

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v