Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορικά: «Με το δεξί» Golden Hall, Athens Heart

«Σαφώς ικανοποιημένοι» από τη μέχρι τώρα πορεία του νέου εμπορικού κέντρου Athens Heart δηλώνουν κύκλοι προσκείμενοι στην Pasal, ενώ -σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς- θετικό είναι και το ξεκίνημα του Golden Mall.

  • των Χρ. Γαδ - Στ. Κοτζαμάνη
Εμπορικά: «Με το δεξί» Golden Hall, Athens Heart
«Σαφώς ικανοποιημένοι» από τη μέχρι τώρα πορεία του νέου εμπορικού κέντρου Athens Heart δηλώνουν στο Euro2day.gr κύκλοι προσκείμενοι στην Pasal, ενώ επίσης -σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς- θετικό είναι και το ξεκίνημα του Golden Mall, του τρίτου μεγάλου εμπορικού κέντρου που λειτουργεί πλέον η Lamda Development.

«Είμαστε σαφώς ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα του Athens Heart, παρά το γεγονός ότι η γενικότερη συγκυρία είναι δυσμενής και παρόλο που ορισμένα καταστήματα του εμπορικού κέντρου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τη λειτουργία τους», δήλωσαν κύκλοι προσκείμενοι στην Pasal, συμπληρώνοντας ότι παρατηρείται προσέλευση 10.000 ατόμων την ημέρα, με προοπτική ο αριθμός αυτός να διαμορφωθεί στις 15.000 για το 2009.

Από την πλευρά της η Lamda Development δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για την πορεία του νέου εμπορικού κέντρου της (Golden Hall), πλην όμως παράγοντες της αγοράς δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία των πωλήσεων των καταστημάτων τους.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων του Golden Hall δήλωσαν στο Euro2day: «Οι προσδοκίες μας από τη λειτουργία του νέου εμπορικού κέντρου στις τρεις πρώτες εβδομάδες έχουν εκπληρωθεί και με το παραπάνω, καθώς μέχρι τώρα η επισκεψιμότητα κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Ακόμη και κατά τα δύο προηγούμενα Σάββατα, όταν είχαμε τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, η επισκεψιμότητα στο Golden Hall δεν φάνηκε να επηρεάζεται. Ενδεικτικό είναι ότι οι θέσεις στάθμευσης δεν επαρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών»...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v