Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΣΟΚ: Έτσι θα κυβερνήσουμε!

Το πλαίσιο του κυβερνητικού του προγράμματος, όπου περιγράφονται οι προτεραιότητες και οι δεσμεύσεις του σε περίπτωση εκλογικής νίκης δημοσιοποίησε το ΠΑΣΟΚ. Οι 6 πυλώνες. Το πλήρες κείμενο.

ΠΑΣΟΚ: Έτσι θα κυβερνήσουμε!
Το πλήρες πλαίσιο του κυβερνητικού του προγράμματος, όπου περιγράφονται οι προτεραιότητες και οι δεσμεύσεις του κινήματος σε περίπτωση εκλογικής νίκης έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ.

Στο κυβερνητικό πρόγραμμα, το ΠΑΣΟΚ περιγράφει τα αναλυτικά τα βήματα στα οποία σκοπεύει να προχωρήσει για την επίτευξη έξι μεγάλων εθνικών στόχων:

- Ανάταξη της Οικονομίας - αναθέρμανση της αγοράς, με αμέσως επόμενο βήμα το νοικοκύρεμα των δημόσιων οικονομικών και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. 

- Πράσινη Ανάπτυξη, με νέα ενεργειακή στρατηγική, επενδύσεις στην έρευνα και τις νέες τεχνολογίες, επενδύσεις στον τουρισμό για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και "πράσινες" υποδομές. 

- Κοινωνικό Κράτος που προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα του πολίτη. Στις ενέργειες του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ένα δίκαιο και βιώσιμο ασφαλιστικό αλλά και νέα εθνική πολιτική για την υγεία.

- Επένδυση στην Παιδεία και στον Πολιτισμό

- Πολιτικό Σύστημα και Κράτος στην υπηρεσία του πολίτη, με αλλαγές στη δημόσια διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, τη δημόσια τάξη, με στόχο την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  

- Ισχυρή φωνή και θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και τον κόσμο.

** ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ "ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v