Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΘ-Helexpo: Από 2 έως 4/11 η 28η έκθεση KOSMIMA

Από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου η ΔΕΘ-Helexpo διοργανώνει στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης την 28η διεθνή έκθεση «KOSMIMA», η οποία φέτος θα έχει 20% περισσότερους εκθέτες.

ΔΕΘ-Helexpo: Από 2 έως 4/11 η 28η έκθεση KOSMIMA
Με αύξηση των εκθετών κατά 20% σε σχέση με την περσινή διοργάνωση ανοίγει φέτος τις πύλες της η 28η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού «KOSMIMA», που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ-Helexpo.

Στη φετινή διοργάνωση, που θα αποτελέσει για μια ακόμα φορά σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας, θα βρεθούν εμπορικοί επισκέπτες από το Λίβανο, την Ιορδανία, την Κύπρο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η 28η KOSMIMA πλαισιώνεται από τον 24ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα «Θαλασσογραφίες», ο οποίος συγκέντρωσε 41 συμμετοχές με 64 έργα στην κατηγορία των σπουδαστών και 3 συμμετοχές με ισάριθμα έργα στην κατηγορία των επαγγελματιών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει όλα τα σχέδια κοσμημάτων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και βέβαια αυτά που διακρίθηκαν.

Η KOSMIMA και ο διαγωνισμός τελούν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ). Στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετέχουν η ΠΟΒΑΚΩ, η Συντεχνία Χρυσοχόων-Αργυροχρυσοχόων Θεσσαλονίκης (ΣΧΑΘ), ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης (ΣΚΩΘ), ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων Αθηνών (ΣΑΑ) και η ΔΕΘ-Helexpo.

Την επιτροπή αξιολόγησης απαρτίζουν εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων του κλάδου, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v