Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολομέτωπη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ από Χατζηδάκη

Ο υπουργός τόνισε ότι "έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε το ισχυρότερο πλαίσιο προστασίας για τους δανειολήπτες", περιγράφοντας το πλαίσιο του νόμου.

Ολομέτωπη επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ από Χατζηδάκη

Κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για την αρνητική της στάση στο ζήτημα των πλειστηριασμών άσκησε ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. 

Ο υπουργός τόνισε ότι  "έχουμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε το ισχυρότερο πλαίσιο προστασίας για τους δανειολήπτες", περιγράφοντας το πλαίσιο του νόμου. 

Παραφράζοντας Καβάφη (σ.σ. «Και τώρα, τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους;»), τόνισε: "Και τώρα τι θα κάνει η αντιπολίτευση χωρίς πλειστηριασμούς. Θα ήταν μια κάποια λύσις".

Θύμισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει πρόταση νόμου για τους πλειστηριασμούς που προέβλεπε περιορισμό της μηνιαίας δόσης στο 30% του διαθέσιμου εισοδήματος. «Τώρα που η ρύθμιση προβλέπει 10% έχετε πρόβλημα; Προφανώς άλλη πρόταση περιμένατε και άλλη είδατε και έχετε πρόβλημα στρατηγικής», σημείωσε.

"Εδώ ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μας είπε ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις στην Ελλάδα. Αν είχατε αξιοπιστία, οι καταθέτες θα τρόμαζαν. Ευτυχώς δεν έχετε. Θα μείνετε στο περιθώριο, θα μείνετε από καύσιμα και η χώρα θα βρει το δρόμο της", κατέληξε ο υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v