Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξοπλιστικά: Καταζητούνται οι Φάνης Λυγινός και Όλαφ Έσλερ

Οι δυο καταζητούμενοι οι οποίοι θεωρούνται πρόσωπα κλειδιά στην ανάκριση για τα εξοπλιστικά προγράμματα ενεπλάκησαν στην υπόθεση μετά την απολογία του προφυλακισμένου πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμού Αντώνη Κάντα.

Εξοπλιστικά: Καταζητούνται οι Φάνης Λυγινός και Όλαφ Έσλερ

Καταζητούμενοι είναι πλέον ο τραπεζίτης Φάνης Λυγινός και ο αντιπρόεδρος της γερμανικής εταιρείας Όλαφ Έσλερ οι οποίοι κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Παρά το γεγονός προ δυο ημερών τα συγκεκριμένα πρόσωπα είχαν κληθεί σε απολογία δεν εμφανίστηκαν με αποτέλεσμα οι ανακριτές Σπύρος Γεωργουλέας και Χριστόφορος Μάρκου να εκδώσουν σε βάρος τους ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Οι 2 καταζητούμενοι οι οποίοι θεωρούνται πρόσωπα κλειδιά στην ανάκριση για τα εξοπλιστικά προγράμματα ενεπλάκησαν στην υπόθεση μετά την απολογία του προφυλακισμένου πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμού Αντώνη Κάντα.

Κατά τον Κάντα, ο Λυγινός είναι εκείνος που ξέπλυνε το μαύρο χρήμα ενώ ο Όλαφ Έσλερ φέρεται να ιδιοποιήθηκε 1 εκατ. ευρώ από τα χρήματα που προορίζονταν για μίζες στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v