Βαμβακίδης (BofA): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι άλλο από αυτό που ξέρουν οι Ελληνες

Το άγνωστο και η αβεβαιότητα τρομάζουν τις αγορές και άρα, από αυτήν την άποψη, ήταν καλό που ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε μαζί μας για να εξηγήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει το στέλεχος της Bank of America.

Βαμβακίδης (BofA): Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε κάτι άλλο από αυτό που ξέρουν οι Ελληνες

Θέση για τις συναντήσεις Σταθάκη και Μηλιού στο Λονδίνο πήρε ο ο Θάνος Βαμβακίδης, διευθυντικό στέλεχος της Bank of America-Merryll Lynch, μιλώντας στον Βήμα fm. 

«Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σκοπό ο κ. Σταθάκης να εξηγήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ομάδα επενδυτών μας. Δεν είπε κάτι που δεν είναι ήδη γνωστό στο ελληνικό κοινό. Δεν ήταν παρών (ο εκπρόσωπος της Capital) στην εκδήλωση της Bank of America-Merryll Lynch και πολλά από αυτά στα οποία αναφέρεται στο mail δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση», ξεκαθαρίζει.

Οπως σημειώνει «σ’ αυτή, ο κ. Σταθάκης εξήγησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ήδη γνωστό στο ελληνικό κοινό και στη συζήτηση υπήρχαν ερωτήσεις και γενικά οι επενδυτές ευχαρίστησαν τον κ. Σταθάκη γι’ αυτήν την παρουσίαση. Το άγνωστο και η αβεβαιότητα τρομάζουν τις αγορές και άρα, από αυτήν την άποψη, ήταν καλό που ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε μαζί μας για να εξηγήσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αυτό είναι καλό για τις αγορές. Αυτό που τις απασχολεί είναι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τι θα γίνει μετά το review της ελληνικής οικονομίας. Το ρίσκο που επηρεάζει τις αγορές αυτή τη στιγμή αυτό είναι και θετικό θα ήταν αν υπάρξει μία συμφωνία πριν τις γιορτές. Τα όσα καταγγέλλει (ο εκπρόσωπος της Capital) δεν ειπώθηκαν στη δική μας συνάντηση και δεν αντιπροσωπεύουν όσα ειπώθηκαν στη συγκεκριμένη συνάντηση. Δεν ειπώθηκε τίποτε επιπλέον από αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ εξηγεί στο ελληνικό κοινό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v