Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει Plan B για τη δραχμή

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει τρία και τέσσερα διαφορετικά και εναλλακτικά πλάνα μεταξύ των οποίων και αυτό του άλλου νομίσματος δήλωσε ο οικονομολόγος.

Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει Plan B για τη δραχμή

«Καμία προοπτική και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλείεται από την κυβέρνηση για το θέμα άλλου νομίσματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει τρία και τέσσερα διαφορετικά και εναλλακτικά πλάνα». Αυτό δήλωσε ο οικονομολόγος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστας Λαπαβίτσας, σύμφωνα με το iefimerida.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε διαπραγματεύσεις και θα του προκύψουν σίγουρα προβλήματα. 'Ενα από τα πλάνα τα οποία πρέπει να εξετάζει, όπως το εξετάζουν και οι υπόλοιποι, είναι τι θα κάνει αν μας μπει το μαχαίρι στο λαιμό».

Παράλληλα ο κ. Λαπαβίτσας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει χάσει τ' αβγά και τα πασχάλια και το θέμα είναι πώς θα βγεί η χώρα από το τέλμα. Περιγράφοντας την κατάσταση είπε ότι οι αγορές θα αντιδράσουν και ήδη αντιδρούν.

Ήταν αναμενόμενο και είναι αναμενόμενο να αντιδράσουν οι αγορές είπε ο κ. Λαπαβίτσας και πρόσθεσε ότι το θέμα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την αυτοπεποίθηση να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v