Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βενιζέλος: Εφτασε η ώρα της αλήθειας

«Τώρα μπορεί να σκεφτεί ο καθένας αν αυτά που λέγονται και ακούγονται, είναι αληθινά, εφικτά, υπεύθυνα, ασφαλή, ή είναι ψευδή δημαγωγικά, ανεύθυνα και επικίνδυνα», τονίζει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Βενιζέλος: Εφτασε η ώρα της αλήθειας

«Eφτασε η ώρα της αλήθειας», τόνισε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην έναρξη του 3ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου για τη νέα προγραμματική περίοδο της κοινής αγροτικής πολιτικής, την περίοδο 2014-2020.

Όπως είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος «έφτασε η ώρα της αλήθειας για τα πολιτικά κόμματα που έχω καλέσει να συναινέσουν. Να συμφωνήσουμε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης για όλα αυτά τα κρίσιμα πράγματα που είναι ανοιχτά μπροστά μας, ώστε ο καθένας να βοηθήσει με τον τρόπο του για να έχουμε το καλύτερο εθνικό αποτέλεσμα.

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τους βουλευτές, γιατί έχουν ατομική ευθύνη ιστορική. Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τον ελληνικό λαό, για τον κάθε πολίτη. Τώρα μπορεί να σκεφτεί ο καθένας αν αυτά που λέγονται και ακούγονται, είναι αληθινά, εφικτά, υπεύθυνα, ασφαλή, ή είναι ψευδή δημαγωγικά, ανεύθυνα και επικίνδυνα. Τώρα μπορεί να σκεφτεί ο καθένας ποιος θέλει να τον εκπροσωπήσει, ποιος θέλει να διαπραγματευτεί, πώς πρέπει να γίνει όλη αυτή η ιστορία, η οποία ενσωματώνει θυσίες και κόπους πέντε ολόκληρων ετών».

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης από τη διαδικασία εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας θα κριθεί το «εάν η χώρα θα έχει στις 29 Δεκεμβρίου Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκλεγμένο συναινετικά με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 ψήφων ή αν θα οδηγηθούμε αυτομάτως σε εκλογές κι έτσι θα έχουμε δαπανήσει σε προεκλογική εκστρατεία και ένταση τον έναν από τους δύο μήνες που μας έχει δώσει ως παράταση τεχνική του λήγοντος στις 31 Δεκεμβρίου 2014 προγράμματος η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία, γιατί έτσι ο χρόνος συμπιέζεται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v