Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χριστοδουλοπούλου: Εκτελούνται συμβόλαια πολιτικού bullyιng

«Αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες», δηλώνει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Χριστοδουλοπούλου: Εκτελούνται συμβόλαια πολιτικού bullyιng

Τους επιτήδειους και όχι τους νησιώτες αφορούσε το σχόλιο για «πλουτισμό των νησιών», δηλώνει η Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά το σάλο που προκάλεσε η αναφορά της για «νησιά που πλούτισαν» από τους πρόσφυγες. 

«Είναι σαφές ότι η επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χτεσινή μου συνέντευξη στο the pressproject έχει ως μοναδική στόχευση να φέρουν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών» δηλώνει.

«Αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν. Η ΝΔ και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν».

Υπενθυμίζεται ότι στο επίμαχο βίντεο η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δηλώνει: «Πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες. Οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο, έχουν φτάσει στο σημείο μέχρι και να τους ζητούν λεφτά για να τους φορτίσουν τα κινητά τους».

Παράλληλα, για τα περί λαθρομεταναστών, επισήμανε ότι ο όρος σημαίνει ότι μπήκε στη χώρα παράνομα. «Πλέον, δεν ισχύει αυτό. Δεν υπάρχει πια ποινική απαξία της μετανάστευσης», υπογράμμισε.




ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v