Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Νικολόπουλος: «Πραξικόπημα» Στουρνάρα με τους πλειστηριασμούς

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για την πρωτοβουλία Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ για fast track πλειστηριασμούς ζητά ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ν. Νικολόπουλος: «Πραξικόπημα» Στουρνάρα με τους πλειστηριασμούς

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό με την οποία θα ζητά εξηγήσεις για την πρωτοβουλία του Γιάννη Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ για τους πλειστηριασμούς γνωστοποίησε πως θα καταθέσει αύριο Δευτέρα ο Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική του ανακοίνωση, «λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πρώτου μνημονιακού "πακέτου" μέτρων και ο Γιάννης Στουρνάρας ξαναχτύπησε... με ένα πρωτοφανές... "νομοθετικό πραξικόπημα", πριν καν μας πουν οι συνοδοιπόροι μας "καλοχώνευτα", που πάντως δεν πρόκειται να είναι...»

«Αγνοώντας τις δεσμεύσεις της νεoεκλεγμένης συγκυβέρνησης», αναφέρει, «πέρασε 15/10/2015 στο ΦΕΚ την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΠΑΘ), που φέρει μόνον την υπογραφή του ίδιου!!!»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, «δεν ξεχνά την δέσμευση όλων μας..."Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"...

Και για αυτό με ερώτηση που καταθέτουμε τη Δευτέρα, ζητάμε από τον Πρωθυπουργό εξηγήσεις, για την πρωτοβουλία Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ, για fast track πλειστηριασμούς και προπαντός απαιτούμε, ως τρίτος ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, η συγκυβέρνηση να επανορθώσει άμεσα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v