Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΓΓΕΕ διαψεύδει τον Π. Καψή για το Mega

«Η ανακοίνωση του κ. Καψή επιχειρεί να φορτώσει στους ώμους του δημοσίου προβλήματα και επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού. Είναι προφανώς απολύτως αβάσιμη», τονίζει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Η ΓΓΕΕ διαψεύδει τον Π. Καψή για το Mega

Απάντηση στην ανακοίνωση του διευθυντή Ειδήσεων & Ενημέρωσης Π. Καψή, με την οποία διαψεύδει την είδηση για δήθεν απουσία φορολογικής ενημερότητας της Τηλέτυπος και μιλά για «συστηματική προσπάθεια των κυβερνητικών κύκλων να βάλουν λουκέτο στο Mega», δίνει η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

«Η ανακοίνωση του κ. Καψή επιχειρεί να φορτώσει στους ώμους του δημοσίου προβλήματα και επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού. Είναι προφανώς απολύτως αβάσιμη», τονίζει.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού (Αρ.Πρωτ.178/19-7-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μεταξύ των λόγων που αναφέρονται για τη μη προεπιλογή της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL)» στην τελευταία σελίδα περιλαμβάνονται και τα εξής:

1- κγ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα.

2- κδ) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και η υποψήφια εταιρεία δεν προσκόμισαν ασφαλιστική ενημερότητα.

3- κε) Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ δεν προσκόμισαν τραπεζική ενημερότητα.

Επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω είναι ήδη δημοσιευμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας απηύθυνε προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ερώτημα θεραπείας για όλους τους ενδιαφερόμενους που αποκλείστηκαν.

Η ανακοίνωση του κ. Καψή επιχειρεί να φορτώσει στους ώμους του δημοσίου προβλήματα και επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού.

Είναι προφανώς απολύτως αβάσιμη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v