Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του 15αύγουστου

Μεγάλες διαφορές συγκριτικά με πέρυσι φαίνεται να έχει η κατάταξη των προορισμών βάσει των προτιμήσεων των Ελλήνων.

Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του 15αύγουστου

Για ποιους προορισμούς δείχνουν φέτος προτίμηση οι Έλληνες; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τους προορισμούς τους οποίους οι Έλληνες φαίνεται να προτιμούν να περάσουν το φετινό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Μεγάλες διαφορές συγκριτικά με πέρυσι φαίνεται να έχει η κατάταξη των προορισμών βάσει των προτιμήσεων των Ελλήνων. Η περσινή πρωτιά της Χαλκιδικής ανήκει φέτος στα Χανιά, ενώ η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη. Αρκετά υψηλότερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά φαίνεται να είναι και η Νάξος, η οποία ανέβηκε από τη 15η θέση στην τρίτη.

Σύβοτα και Σκιάθος καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν. Το Τολό έκανε την εμφάνισή του στην φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρυσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση.

Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος, με την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση, ενώ η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα. Αισθητή θα έλεγε κανείς ότι είναι η απουσία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τόσο από την περσινή, όσο και από την φετινή κατάταξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v