Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παππάς: Είμαστε υπερήφανοι, δεν ασκούμε νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα

"Το άγχος των αντιπάλων μας, των πορφυρογέννητων, είναι να φύγουμε και να ζητήσουμε συγγνώμη που τους νικήσαμε", τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός μιλώντας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παππάς: Είμαστε υπερήφανοι, δεν ασκούμε νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα

Την αντίθεση του στην κριτική που άσκησε ο κ.Σκουρλέτης (και άλλοι σύνεδροι) εξέφρασε ο Νίκος Παππάς, σε μία φορτισμένη ομιλία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

"Διαφωνώ ριζικά με όσους λένε ότι ασκούμε ένα ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στο τιμόνι της χώρας" είπε, για να θέσει τα ερωτήματα: "Ποιός πίστευε πριν από έναν χρόνο ότι ο Αλέξης Τςίπρας θα διοργάνωνε στην Αθήνα ως πρωθυπουργός την Σύνοδο του Νότου;

Χωρίς τη δική μας διακυβέρνηση θα είχε ωφεληθεί ο λαός από τις 100 δόσεις; Από την υγειονομική περίθαλψη των ανασφάλιστων; Από το άνοιγμα των σχολείων χωρίς προβλήματα; Θα είχαν εξασφαλιστεί 300 εκατ. ευρώ από τους καναλάρχες και 750 εκατ. ευρώ από τις νέες συμβάσεις για τους οδικούς άξονες;".

Ο κ.Παππάς τόνισε ιδιαίτερα "το άγχος των αντιπάλων μας, το άγχος των πορφυρογέννητων, είναι να φύγουμε και να ζητήσουμε συγγνώμη που τους νικήσαμε". Και συνέχισε: "Δεν θα μας επιβάλλει το σύστημα της μιντιακής εξουσίας να ζητήσουμε συγγνώμη που βρισκόμαστε στη διακυβέρνηση".

Αφού υπενθύμισε ότι "μας επέλεξε ο λαός διότι το δικό μας ιδεολογικό και πολιτικό οπλοστάσιο έκανε πρόγραμμα το ξέσπασμα των αγανακτισμένων", τόνισε ότι μία υποχρέωση έχουν τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: να οικοδομήσουν ένα κόμμα αντάξιο των αναγκών και να ανοίξουν τις πόρτες του - εννοώντας την διεύρυνση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v