Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμανία από το ΕΒΕΑ

Οι κλάδοι οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν είναι: τρόφιμα - φρούτα και λαχανικά, κατασκευές- οικοδομικά υλικά, φαρμακευτικά- καλλυντικά.

Επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμανία από το ΕΒΕΑ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στις 23-25 Μαΐου 2018. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βουκουρέστι.

Οι κλάδοι οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν είναι: τρόφιμα - φρούτα και λαχανικά, κατασκευές- οικοδομικά υλικά, φαρμακευτικά- καλλυντικά.

Το επιχειρηματικό forum θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2018, όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και ρουμανικές επιχειρήσεις.

Το κόστος συμμετοχής για τον πρώτο εκπρόσωπο κάθε εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 150€ για τα μέλη του ΕΒΕΑ και 250€ για τα μη μέλη. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο, το επιπλέον κόστος είναι €75 για τα μέλη του ΕΒΕΑ και 125€ για τα μη μέλη (50% έκπτωση σε κάθε επιπλέον συμμετέχοντα).

Το πόσο αυτό καλύπτει:

Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ,
Τη μετάβαση από και προς το αεροδρόμιο με λεωφορείο (από το προτεινόμενο ξενοδοχείο και για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).
Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

Το ΕΒΕΑ τονίζει ότι για το ενδιαφέρον συμμετοχής μιας εταιρείας, θα πρέπει να συμπληρωθεί σχετική δήλωση, μέχρι την Τρίτη 17 Απριλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ (τηλ. 210 3382342-466) .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v