Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φορολογικό σεμινάριο ΕΕΑ - ΕΦΕΕΑ τη Δευτέρα 18 Ιουνίου

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, 17:00 – 22:00, στο ξενοδοχείο Novotel.

Φορολογικό σεμινάριο ΕΕΑ - ΕΦΕΕΑ τη Δευτέρα 18 Ιουνίου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και επιμόρφωσης επαγγελματιών - μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

Σε συνεργασία με την Επιτροπή Λογιστών του Ε.Ε.Α. και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) διοργανώνεται σεμινάριο για λογιστές - φοροτεχνικούς με θέμα «Ειδικά θέματα εφαρμογής των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων και του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, έλεγχοι με ανάλυση κινδύνου, προσαύξηση περιουσίας, γενικές προβλέψεις περί φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής, παραγραφή υποθέσεων, φορολογική κατοικία, διοικητικές ποινές και κυρώσεις».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, 17:00 – 22:00, στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα).

Εισηγητές:

• ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

Λογιστής - Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας λογιστικών και φορολογικών βιβλίων, Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών – Μέλος της διαρκούς επιτροπής για την υποστήριξη της εφαρμογής και την αξιολόγηση του Ν. 4308/2014.

• ΗΛΙΑΣ Κ. ΑΡΓΥΡΟΣ

τ. Γενικός Δ/ντης Υπουργείου Οικονομικών
τ. Ειδικός Γραμματέας ΣΔΟΕ-ΥΠΕΕ

• ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου,
επ. Γενικός Δ/ντής Φορολογίας Υπ. Οικονομικών
Συγγραφέας Φορολογικού Δικαίου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προγραμματίζει και άλλες ανάλογες δράσεις, καθώς απόλυτη προτεραιότητά του παραμένει η καλύτερη ενημέρωση των επαγγελματιών – μικρομεσαίων επιχειρηματιών μελών του, κάτι που θα ωφελήσει συνολικά την επιχειρηματικότητα και την οικονομία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v