Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προς ανεξαρτητοποίηση ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γ. Σαρίδης

Τη Δευτέρα αναμένεται τελικά να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων, στην οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση του ο βουλευτής μετά την παραίτηση από γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Προς ανεξαρτητοποίηση ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γ. Σαρίδης

Απογοητευμένος για τη συνολική λειτουργία της Ένωσης Κεντρώων και γενικότερα του πολιτικού συστήματος εμφανίστηκε ο βουλευτής Γ. Σαρίδης. Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσει στη συνεδρίαση του κόμματος, καθώς ήδη έχει παραιτηθεί από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αρχικά η συνεδρίαση της Ένωσης Κεντρώων είχε προγραμματιστεί για σήμερα, ωστόσο τελικά αναμένεται να πάει τη Δευτέρα καθώς λείπουν ορισμένοι βουλευτές. Εκεί αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Γ. Σαρίδη, δηλαδή αν θα επιλέξει την ανεξαρτητοποίηση του.

Να σημειωθεί πως ο Γ. Σαρίδης παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς του συναδέλφου του βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλλα (ο οποίος είχε εντόνως αντιδράσει επειδή του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο για την είσοδο του στη ΔΕΘ).

Ο βουλευτής της ΄Ενωσης Κεντρώων περίμενε μια επίσημη καταδίκη του κ . Καβαδέλλα από την ηγεσία του κόμματός, που ωστόσο δεν υπήρξε. Για το θέμα αυτό έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v