Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κτιριακές Υποδομές: Προχωρούν οι διαγωνισμοί για σχολεία σε Λεχαινά-Νέα Μανωλάδα

Η ΚΤΥΠ ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες αρμοδιότητας της για την προκήρυξη των διαγωνισμών για τα έργα ανέγερσης του νέου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών και του νέου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μανωλάδας.

Κτιριακές Υποδομές: Προχωρούν οι διαγωνισμοί για σχολεία σε Λεχαινά-Νέα Μανωλάδα

Την οριστική επίλυση του προβλήματος σχολικής στέγης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλήνης και ειδικώς της Νέας Μανωλάδας και των Λεχαινών, ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ ΑΕ), Γιάννης Χαρωνίτης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2018, στα γραφεία της Εταιρείας με τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Νομπίλ-Ιωσήφ Μοράντ και τον Βουλευτή Ηλείας, Μάκη Μπαλαούρα.

Η ΚΤΥΠ ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες αρμοδιότητας της για την προκήρυξη των διαγωνισμών για τα έργα ανέγερσης του νέου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών και του νέου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μανωλάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι φάκελοι των δυο έργων αποστέλλονται εντός των ημερών στην αρμόδια Διαχειριστική Αρχή για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Με την υλοποίηση των έργων, επιλύεται οριστικά πρόβλημα σχολικής στέγης των μαθητών που για χρόνια έκαναν μάθημα σε ακατάλληλες, λυόμενες αίθουσες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v