Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kτιριακές Υποδομές: Συνεργασία για έργα σχολικής στέγης στην Νέα Σμύρνη

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης αιτήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα ανάληψης εκ μέρους της ΚΤΥΠ ΑΕ της μελέτης για την μετατροπή της Παπαστράτειου Σχολής σε Δημόσιο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο.

Kτιριακές Υποδομές: Συνεργασία για έργα σχολικής στέγης στην Νέα Σμύρνη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης, Σταύρο Τζουλάκη είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος ττων Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ), Γιάννης Χαρωνίτης, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος αιτήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα ανάληψης εκ μέρους της ΚΤΥΠ ΑΕ της μελέτης για την μετατροπή της Παπαστράτειου Σχολής σε Δημόσιο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ, δεσμεύτηκε για την εξέταση του ζητήματος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ακόμη γενικότερα θέματα σχολικής υποδομής της Νέας Σμύρνης και επιβεβαιώθηκε η βούληση και των δυο πλευρών για ενίσχυση της συνεργασίας στο μέλλον.

Στο μεταξύ στην επίλυση έκτακτων προβλημάτων σχολικής στέγης στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας θα προχωρήσει η ΚΤΥΠ. Αυτό συμφωνήθηκε στην συνάντηση που είχε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, στα γραφεία της Εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ, Γιάννης Χαρωνίτης με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη.

Ο Δήμαρχος ζήτησε την παρέμβαση της ΚΤΥΠ ΑΕ στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας το οποίο εμφάνισε κατασκευαστικά προβλήματα, λαμβάνοντας την δέσμευση της Εταιρείας για άμεση επέμβαση.
Επιπλέον, αιτήθηκε και έγινε αποδεκτό να αναλάβει η Εταιρεία την μελέτη και υλοποίηση του έργου στατικής ενίσχυσης του κτιρίου του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v