Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παπαγγελόπουλος: Υπάρχουν δικαστήρια για όσα γράφονται και λέγονται χωρίς αιδώ

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν ειδικά δικαστήρια, αλλά ξέρω ότι θα υπάρξουν άλλα δικαστήρια για όσα γράφονται και λέγονται χωρίς αιδώ», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός.

Παπαγγελόπουλος: Υπάρχουν δικαστήρια για όσα γράφονται και λέγονται χωρίς αιδώ

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Ανεβαίνοντας στο βήμα -αν και είπε ότι δεν πρέπει να σχολιάζεται η επικαιρότητα-, τελικά δεν αντιστάθηκε στον «πειρασμό» να απαντήσει σε όσα είχαν πει ο Θ. Παπαθεοδώρου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και ο Γ. Αμυράς από το Ποτάμι.

Αναφερόμενος στο θέμα της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου σημείωσε: «Άλλο πάλι και τούτο. Πρώτη φορά ακούω ότι οι εισαγγελείς έχουν κύκλους. Είναι κι αυτό ένα από τα φαινόμενα του καιρού μας. Όταν διευκρινιστεί ποιοι είναι οι κύκλοι, τι καταγγέλλουν και αν πράγματι οι κύκλοι αυτοί με την αγοραία γλώσσα εκπροσωπούν την εν λόγω κυρία, θα δοθούν απαντήσεις και θα τεθούν ενδιαφέροντα ερωτήματα για τα οποία θα δοθούν ενδιαφέρουσες απαντήσεις».

Όσον αφορά στα όσα ειπώθηκαν περί χρηματισμού από τον Σόρος, ο Δ. Παπαγγελόπουλος ανέφερε: «Αυτό δεν μπορεί να σταθεί με καμία λογική, η κυβέρνηση κάνει κάτι που πιστεύει ότι είναι σωστό, το κάνει με θάρρος».

Απαντώντας μάλιστα σε σχόλιο του Θ. Παπαθεοδώρου για ειδικά δικαστήρια, ο Δ. Παπαγγελόπουλος τόνισε: «Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν ειδικά δικαστήρια, αλλά ξέρω ότι θα υπάρξουν άλλα δικαστήρια για όσα γράφονται και λέγονται χωρίς αιδώ».

Τη συζήτηση είχε ανοίξει ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος επικαλούμενος τις διαρροές κύκλων της κ. Ράικου σημείωσε: «Κ. Παπαγγελόπουλε, ποιος πίεζε την κα Ράικου να αρχειοθετεί, να κλείνει υποθέσεις ή να ασκεί διώξεις; Ποιος είναι ο νταβατζής; Και να μας πείτε, χρηματίζεστε από τον Τζορτζ Σόρος; Παίρνετε χρήματα να εξαγοράζετε ξένους πολιτικούς στα Βαλκάνια;».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v