Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργα προϋπολογισμού 2,2 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Ρεθύμνου

Το πρώτο αφορά στο έργο «Προστασία από βραχοπτώσεις στο φαράγγι Κουρταλιώτη», προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ. Το δεύτερο στο έργο «Στατική ενίσχυση του μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης».

Έργα προϋπολογισμού 2,2 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Ρεθύμνου

Έργα προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ τα οποία θα εκτελεστούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης με χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους υπεγράφησαν από τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Το πρώτο αφορά στο έργο «Προστασία από βραχοπτώσεις στο φαράγγι Κουρταλιώτη», προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα στελέχη της Περιφέρειας, υπάρχει η οριστική μελέτη, καθώς και οι απαιτούμενες περιβαλλοντικές εγκρίσεις - και μετά την έγκριση του σχεδίου δράσης, θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου.

Το δεύτερο τεχνικό δελτίο αφορά στο έργο «Στατική ενίσχυση του μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ όπου προβλέπεται να γίνουν εργασίες ενίσχυσης στο κτίριο της Περιφέρειας στο Ρέθυμνο. Οι παρεμβάσεις που προβλέπονται θα ενισχύσουν την προστασία του κτιρίου, θα το καταστήσουν ασφαλέστερο και θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του. Η μελέτη βρίσκεται σε στάδιο εγκρίσεων από την αρχαιολογία.

Παράλληλα ολοκληρώνεται και η «Μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου της Π.Ε. Ρεθύμνης», η οποία και θα ενταχθεί στη νέα προγραμματική περίοδο συγχρηματοδοτούμενων έργων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v