Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεγάλη συμμετοχή στο 14ο People Management Executive Seminar

Ο ομιλητής St. Friedman είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Total Leadership program, μίας επαναστατικής προσέγγισης στην ηγεσία και τη διοίκηση ανθρώπων που εφαρμόζεται εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Μεγάλη συμμετοχή στο 14ο People Management Executive Seminar

Με μεγάλη προσέλευση στελεχών HR και Line Managers πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, το 14ο People Management Executive Seminar που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό HR Professional στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, κεντρικός εισηγητής του φετινού People Management Executive Seminar με τίτλο «Total Leadership: be a better leader, have a richer life» ήταν ένας από τους κορυφαίους management thinkers του κόσμου (Thinkers50), ο βραβευμένος Καθηγητής του Wharton School, συγγραφέας best-sellers και σύμβουλος επιχειρήσεων και κυβερνήσεων, Professor Stewart Friedman. Ο Friedman είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Total Leadership program, μίας επαναστατικής προσέγγισης στην ηγεσία και τη διοίκηση ανθρώπων που εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και σχεδόν 20 χρόνια από ηγέτες, επιχειρήσεις, και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από 4 ώρες παρουσιάσεων και διαδραστικών ασκήσεων, ο Friedman ανέλυσε τις βασικές αρχές, τις απαιτούμενες δεξιότητες – αυθεντικότητα, ακεραιότητα και δημιουργικότητα- και τη μεθοδολογία του Total Leadership, ώστε να τις εφαρμόσουν οι συμμετέχοντες στην πράξη στην επιχείρησή τους αλλά και στην προσωπική τους ζωή, επιτυγχάνοντας αρμονία και επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα: καριέρα, οικογένεια, προσωπική και κοινωνική ζωή. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μεταξύ τους, ώστε να δοκιμάσουν στην πράξη πώς μπορούν να οικοδομήσουν Κοινωνικό Κεφάλαιο, καλλιεργώντας δίκτυα εμπιστοσύνης και υποστήριξης που θα τους βοηθήσουν στην καριέρα τους. Επεκτείνοντας τη μοναδική μαθησιακή εμπειρία του Executive Seminar και μετά το πέρας του, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ως δώρο το βιβλίο «Total Leadership» του Stewart Friedman.

Η σκηνή του 14ου People Management Executive Seminar φιλοξένησε επίσης την Αρετή Μυστηρούδη, Career & Talent Management Senior Consultant, Right Management-member της ManpowerGroup, η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο του Ηγέτη ως Career Coach, την Βάλια Τσοπόκη, Scientific Manager- Health Department της GEP και την Εβίνα Ηλιοπούλου, Ψυχολόγο και Senior Account Manager της HellasEAP, οι οποίες σε μία κοινή παρουσίαση μίλησαν για τη σύνδεση υγείας, ασφάλειας και ευημερίας στον εργασιακό χώρο, καθώς και ο Λεωνίδας Σίδερης, Διευθυντής Δικτύων πωλήσεων της Eurolife, o οποίος παρουσίασε την ανάγκη ανασχεδιασμού των employee benefits στις μέρες μας, με έμφαση στα εταιρικά συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Στο 14o People Management Executive Seminar συμμετείχε ως επιστημονικός συνεργάτης το ALBA Graduate Business at the American College of Greece. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Edenred, Eurolife ERB, GEP, Hellas EAP, ManpowerGroup και υποστηρικτές οι εταιρείες Interamerican, Newrest και Εκδόσεις Ψυχογιός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v