Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολάντ: Να μην επιβληθεί κανένα επιπρόσθετο μέτρο λιτότητας στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον Φρανσουά Ολάντ θα πρέπει «να διευκολυνθεί η πρόσβαση της Ελλάδας στις ιδιωτικές αγορές» σε μια εποχή μάλιστα, που κάτι τέτοιο θα μπορούσε «να εμποδιστεί αν η Ιταλία δεν σεβασθεί τις υποχρεώσεις της».

Ολάντ: Να μην επιβληθεί κανένα επιπρόσθετο μέτρο λιτότητας στην Ελλάδα

«Εγώ υποστηρίζω ότι δεν πρέπει να επιβληθεί πλέον κανένα επιπρόσθετο μέτρο λιτότητας στην Ελλάδα», δηλώνει απαντώντας σε ερωτήσεις του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, διαπιστώνοντας ότι οι προσπάθειες ξεπέρασαν ακόμη και τα προβλεπόμενα στο πλαίσιο των πλεονασμάτων.

Για τον Φρανσουά Ολάντ θα πρέπει μάλιστα «να διευκολυνθεί η πρόσβαση της Ελλάδας στις ιδιωτικές αγορές» σε μια εποχή μάλιστα, που κάτι τέτοιο θα μπορούσε «να εμποδιστεί αν η Ιταλία δεν σεβασθεί τις υποχρεώσεις της».

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, μετά την επίσκεψη του στο hot spot του Ελαιώνα επισήμανε ακόμη απαντώντας στις ερωτήσεις του ΑΠΕ-ΜΠΕ και του Γιώργου Κουβαρά στην κάμερα ότι:

* Η Τουρκία θα πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνία της με την Ευρώπη στο προσφυγικό διότι διαφορετικά «θα μπορούσαν να υπάρξουν οικονομικές επιπτώσεις στις γενναίες χρηματοδοτήσεις που έχει δώσει η Ευρώπη.

* Η άκρα δεξιά δείχνει το πρόσωπο της με την ακραία πολιτική του Προέδρου Τράμπ στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη ως κυβερνητική δύναμη στην Ιταλία, στην Πολωνία και την Ουγγαρία.

* Θεωρεί απαράδεκτο, κόμματα νεοναζί όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και το AFD στην Γερμανία, να ξεπερνούν την Ιστορία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v