Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα Χανιά ο Γ. Σταθάκης για την ίδρυση του Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας

Η ίδρυση του νέου Ινστιτούτου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, με σκοπό την ανίχνευση και εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Στα Χανιά ο Γ. Σταθάκης για την ίδρυση του Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας

Χαιρετισμό στην εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης του Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), θα απευθύνει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στις 15:00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι), στα Χανιά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.

Η ίδρυση του νέου Ινστιτούτου είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, με σκοπό την ανίχνευση και εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, καθώς και τη μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το ΙΤΕ και το Πολυτεχνείο Κρήτης, θα απευθύνουν επίσης χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης. Ακόμη, θα πραγματοποιήσουν ομιλίες ο πρόεδρος του ΔΣ του ΙΤΕ, Νεκτάριος Ταβερναράκης και ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v