Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Αγοραστός: Ανεφάρμοστο το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης

«Ένα νομοσχέδιο το οποίο αποτελείται από 25 άρθρα και ταυτόχρονα για να εφαρμοστεί προβλέπει την έκδοση 27 διαφορετικών νομοθετικών πράξεων δευτερογενούς δικαίου είναι πρακτικά ένα ανεφάρμοστο νομοσχέδιο, δηλώνει.

Κ. Αγοραστός: Ανεφάρμοστο το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης

Ανεφάρμοστο χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όπου αυτό συζητείται.

«Ένα νομοσχέδιο το οποίο αποτελείται από 25 άρθρα και ταυτόχρονα για να εφαρμοστεί προβλέπει την έκδοση 27 διαφορετικών νομοθετικών πράξεων δευτερογενούς δικαίου (Προεδρικών Διαταγμάτων, Υπουργικών Αποφάσεων & Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων) είναι πρακτικά ένα ανεφάρμοστο νομοσχέδιο, καθώς είναι άγνωστο τι χρονικό διάστημα θα απαιτηθεί για να εκδοθούν όλες αυτές οι νομοθετικές πράξεις. Σ' αυτό το χρονικό διάστημα πως θα γίνεται η εξέταση των υποψηφίων οδηγών τη στιγμή μάλιστα που με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης 70.000 υποψήφιοι οδηγοί βρίσκονται σε ομηρεία»;» διερωτήθηκε ο κ. Αγοραστός μιλώντας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που έχει τίτλο «Δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς υποψήφιων οδηγών και οδηγών για τη χορήγηση αδειών οδήγησης οχημάτων, άλλες διατάξεις για τις άδειες οδήγησης και λοιπές διατάξεις».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v