Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SocialPolis Coin: Ενα κρυπτονόμισμα για την ενδυνάμωση της Κοινωνικής Οικονομίας

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, επιστρέφοντας ως και το 60% των κερδών του σε κοινωφελείς σκοπούς.

SocialPolis Coin: Ενα κρυπτονόμισμα για την ενδυνάμωση της Κοινωνικής Οικονομίας

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το SocialPolis (SPL) είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση με σκοπό να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και αλληλεγγύης. Αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση σε άλυτα ως τώρα οικονομικά ζητήματα, παρέχοντας ταυτόχρονα το μέγιστο βαθμό ασφάλειας και διαφάνειας συναλλαγών, μέσω της τεχνολογίας Blockchain.

H ομάδα του SocialPolis με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της ICO φάσης διάθεσης του νομίσματος μέσω της πλατφόρμας LAtoken, ταχέως αναπτυσσόμενου ιστότοπου για την διάθεση εναλλακτικών νομισμάτων.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, από τώρα ως και το τέλος Μαρτίου μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα στηρίζοντας το πρώτο κρυπτονόμισμα που σχεδιάστηκε για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, επιστρέφοντας ως και το 60% των κερδών του σε κοινωφελείς σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v