«Αγκάθι» στο νέο νόμο Κατσέλη τα επιχειρηματικά δάνεια

Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για συμφωνία με τους θεσμούς για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη. «Προχωράμε, την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή η ρύθμιση» αναφέρει αξιωματούχος. Η συνάντηση Τσακαλώτου και Φλαμπουράρη με τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Αγκάθι» στο νέο νόμο Κατσέλη τα επιχειρηματικά δάνεια

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για την προστασία της α' κατοικίας, όπως ανέφερε κυβερνητικός παράγοντας, αμέσως μετά τη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών, του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Ο εν λόγω κυβερνητικός αξιωματούχος επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «προχωράμε. Τη στιγμή αυτή έχουμε στο μυαλό μας την προστασία της α' κατοικίας. Μετά την Καθαρά Δευτέρα θα έλθει η τροπολογία, δηλαδή την εβδομάδα που έρχεται».

Ερωτηθείς ο ίδιος για το εάν έχει επέλθει συμφωνία με τους θεσμούς για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη, επεσήμανε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι «εγώ νομίζω ότι συμφωνήσαμε. Το κρίσιμο θέμα είναι τα επιχειρηματικά δάνεια. Εγώ προβλέπω ότι θα περιλαμβάνονται και τα επιχειρηματικά δάνεια, εκτός κι αν έχουμε ανατροπές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v